Visszaküldési szabályzat

Visszaküldési szabályzat

A visszaküldést 7 napon belül elfogadjuk, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételétől számítva 7 napja van visszaküldést kérni.

Ahhoz, hogy a termék visszaküldhető legyen, ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogy átvette, hordatlan vagy nem használt, címkékkel és az eredeti csomagolásban, minden tartozékkal együtt. Kérjük, előzetesen vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben

 

Károk és problémák

A sérült, hibás vagy hibás termékeket a szállítástól számított 7 napon belül jelenteni kell. Kérjük, kézhezvételkor ellenőrizze megrendelését, és azonnal lépjen kapcsolatba velünk, ha a termék hibás, sérült vagy nem megfelelő terméket kapott, hogy ki tudjuk értékelni a problémát és kijavítsuk. Bármilyen problémás megrendelés esetén teljes mértékben visszatéríthető vagy cserélhető vásárlónk belátása szerint.

 

Kivételek / Nem visszaváltható tételek

Bizonyos típusú cikkek nem küldhetők vissza, mint például a romlandó áruk (például élelmiszerek, virágok vagy növények), egyedi termékek (például speciális rendelések vagy személyre szabott termékek) és testápolási cikkek (például kozmetikumok). Veszélyes anyagokat, gyúlékony folyadékokat vagy gázokat sem fogadunk el. Kérjük, forduljon hozzánk, ha kérdése vagy aggálya van egy adott tétellel kapcsolatban.

 

Sajnos akciós termékek vagy ajándékutalványok visszaküldését nem áll módunkban elfogadni.

 

 

 

Csere

A leggyorsabb módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy azt kapja, amit keres, ha visszaküldi a meglévő terméket, és a visszaküldés elfogadása után külön vásárolja meg az új terméket. Jelenleg nem támogatjuk a cseréket.

 

Visszatérítések

Miután a visszaküldést megkaptuk és megvizsgáltuk, 5-7 munkanapon belül visszatérítjük a teljes visszatérítést. Jóváhagyás esetén automatikusan visszatérítést kap az eredeti fizetési mód használatával. Felhívjuk figyelmét, hogy eltarthat egy ideig, amíg bankja vagy hitelkártya-kibocsátója feldolgozza és feladja a visszatérítést.

 

Visszafizetések és viták

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, mielőtt az eladói visszaterhelést vagy fizetési vitát kezdeményezne, mivel általában még azelőtt meg tudjuk oldani ezt. Bármilyen visszaterhelés és vita megakadályozza, hogy visszatérítést vagy jóváírást adjunk ki az alap befagyasztása miatt.

 

Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy kizárólagosan meghatározzuk és korlátozzuk, megtagadjuk és/vagy elutasítsuk a vásárlói visszaküldéseket bármikor a következők miatt:

 

Szabálytalan vagy túlzott kifejezéstörténet, amely a "gardróbszekrényre" utal;

A kopott, megváltoztatott, mosott, sérült vagy hiányzó tárgyak szabálytalan vagy túlzott visszaküldési története; vagy

Potenciális csalás vagy bűncselekmény.

Hasonlóképpen fenntartjuk a jogot, hogy a fent említett hasonló intézkedések miatt megtagadjuk a szolgáltatások nyújtását (mind az üzletben, mind az online módon) bármely vásárlónak vagy szervezetnek.

amelyek alapján a Szolgáltatásokat az Ön számára nyújtjuk, az Egyesült Királyság törvényei szabályozzák és azok szerint értelmezik.

online szolgáltatás

Irodai idő: 7am-4pm, máskor kérjük, hagyjon üzenetet, 24 órán belül válaszolunk, kérjük.